یادگیری نرم افزار EPLAN به چه علت نیاز به پروژه های عملی دارد ؟
دلیل شماره ۱ :
در مسیر آموزش نرم افزار EPLAN علاوه بر شناختن وظیفه گزینه های موجود در منوهای نرم افزار باید بدانیم در طراحی یک پروژه به ترتیب بهتر است چه چیزی طراحی شود
بهتر است در طراحی تابلو برق ابتدا شروع به طراحی کنیم و سپس plot frame نقشه طراحی شود ؟
آیا نیازی هست خود را درگیر ساخت template نماییم یا اینکه بهتر است از مسیرهای دیگری تنظیمات مربوطه را اعمال کنیم ؟
آیا باید همزمان با طراحی نقشه three line diagram هر فیدر توسط نرم افزار eplan نقشه مدار فرمان آن را ترسیم کنیم ؟ یا اینکه بهتر است نقشه three line diagram تابلو برق به طور کامل رسم شود و سپس وارد مرحله ترسیم نقشه فرمان شویم ؟
بهترین مرحله برای دریافت فرم bill of material چیست ؟ آیا بهتر است کل نقشه قدرت و فرمان ترسیم شود و سپس این فرم دریافت شود ؟ یا اینکه فقط پس از طراحی نقشه قدرت هم می توان این گزارش را دریافت کرد ؟
آیا برای طراحی نقشه جانمایی حتما از قبل باید نقشه مداری توسط نرم افزار eplan p8 ترسیم شده باشد ؟
آیا نیازی هست قبل از طراحی جانمایی ۳ بعدی نیز جانمایی ۲ بعدی تابلو برق صورت گرفته باشد ؟
و … .
پاسخ به سوالات بالا فقط از طریق وجود نمونه پروژه عملی در مسیر آموزش امکان پذیر است .
۲ دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
سلام
ممنون از مطالب خوبتون ، یه سوالی در مورد این نرم افزار دارم اینکه می فرمایید نقشه مداری با نقشه جانمایی لینک هست رو میشه بیشتر توضیح بدید ؟
سلام
در مورد این موضوع در بخش های مربوط به جانمایی تابلو به طور کامل توضیح دادیم اما اگر بخواهیم خیلی کوتاه پاسخ شما بدیم به این معنی است که وقتی شما نقشه ای را طراحی می کنید این نقشه از یک سری symbol تشکیل شده است اگر برای این symbol هایی که در نقشه قرار دادید بیایید و پارت تعریف کنید اون وقت آن symbol ها شامل اطلاعاتی نظیر شکل گرافیکی ، طول ، عرض ، ارتفاع و … می شوند که می توان آن ها را روی سینی تابلو هم قرار داد این لینک بودن دقیقا به این معنی است که وقتی شما نقشه ای را با این نرم افزار ترسیم می کنید تجهیزاتی که روی سینی تابلو یا روی درب تابلو و … قرار می گیرند دقیقا همان تجهیزاتی هستند که در نقشه مداری قرار دارند و اگر شما تجهیزی رو مثلا دو بار روی درب تابلو قرار دهید و یا مثلا فراموش کنید یک تجهیزی را روی سینی تابلو قرار دهید بلافاصله می توانید از روی navigator مربوط متوجه شوید در حالی که در اتوکد چنین چیزی نداریم و عملا نقشه مداری و جانمایی لینک نیستند به هم که این می تواند باعث اشتباهات فراوانی در نقشه کشی شود البته این لینک بودن در نرم افزار ایپلن فقط در موردی نقشه ترسیماتی و جانمایی نیست و در بخش های مختلف این نرم افزار این موضوع معنی پیدا می کند مثلا لینک بودن فرم های گزارش گیری به نقشه ، پلات فریم به صفحات کاور شیت و … در کل زمانی که با این نرم افزار نقشه ترسیم می شود شما یک نقشه کاملا یک پارچه دارید که به راحتی می توانید آن را مدیریت کنید